Folosești un browser învechit. Este posibil să nu afișeze corect aceste site-uri sau alte site-uri web. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Tribul de pe primul loc a atins pragul de puncte de victorie necesare pentru închiderea lumii. Prin urmare, dacă vă doriți ca lumea să fie închisa/sau nu, vă invităm la vot!
arata-mi si mie unde scrie asta? de ce pentru alte lumi (zipser,gaillard etc..) pragul nu a fost la 1500?la inceputul lumii s-a scris clar ca este nevoie de 2000pv pentru inchiderea lumii.te-ai bagat tu cu relatii pe la admini sa faci looby pentru inchidere?
Nu inteleg de ce va agitati atâta, uite ca exista lume in care pragul este de 650 pv, mai bine v-ati agita de ce nu mai intra lumea. La cati jucatori intra o lume de 2000 pv eu zic ca v a fi de durata.
poi cum sa nu ne agitam cand nu se mai respecta nici o regula pe jocul asta ...pentru unii exista reguli si pentru altii nu??faceti 2000 PV si apoi cereti inchiderea lumii nu cersiti la dezvoltatori scaderea baremului la 1500.
Cand lumea de joc a fost deschisă a fost scris destul de clar cele 2000pv pentru închidere. Cum si TPL-ul sa chinuit sa adune cele 2000 de PV pe lumea GAILLARD asa e normal si la voi. DominorR baga mare ca te prinde Crăciunul la adunat de PV , ca sa nu zic Pastele
Nu este vorba de invidii, ci au fost cereri către sistemul de suport să micșorăm numărul de PV. Am reușit să facem acest lucru, dăm posibilitatea închiderii ei. Nu vă doriți, votați negativ și va rămâne deschisă. Este simplu, matematic vorbind.
1545 PV. Lume inchisa din mila. Nedrept din partea adminilor avand in vedere ca pe alte lumi le-au dat peste nas jucatorilor ca le scazuse nr de PV de la 2000+ la 19xx pe parcursul votului