Vot: Închiderea lumii de joc

Doriți ca lumea de joc să fie închisă?

• Total votanți
    26
  • Sondaj închis .

Alizeea

Campion
Deoarece au existat nemulțumiri legate de faptul că lumile de joc au fost închise deși condițiile erau îndeplinite, dar fără un sondaj de opinie (au fost jucători care își doreau ca acestea să rămână deschise), purcedem la un scurt vot.

Pentru ca această lume de joc să fie închisă, avem nevoie de un număr de voturi egal cu 75% din numărul membrilor tribului câștigător (acesta are 70 de membri, în prezent).
Adunați-vă și hai la vot!

butterfly

Membru
Deoarece au existat nemulțumiri legate de faptul că lumile de joc au fost închise deși condițiile erau îndeplinite, dar fără un sondaj de opinie (au fost jucători care își doreau ca acestea să rămână deschise), purcedem la un scurt vot.

Pentru ca această lume de joc să fie închisă, avem nevoie de un număr de voturi egal cu 75% din numărul membrilor tribului câștigător (acesta are 70 de membri, în prezent).
Adunați-vă și hai la vot!
Cine a fost nemultumit de asta?
Nici nu cred ca mai sunt 75% jucatori activi

Alizeea

Campion
Eh, asta m-am întrebat și eu...ce rost are să vrei să mai joci pe o lume care are condiția de finalizare îndeplinită?
Nu m-a lovit credința azi, dar încurcate sunt căile Domnului....

Raka21

Membru nou
Mi se pare o absurditate.... singurii care nu vor sa se inchida o lume moarta sunt cei care, vezi domne, incearca sa bage "bete in roate" impotriva unui trib ce a castigat lumea de mult timp.

Deja este o pierdere imensa de timp ca sunt prea multe lumi concomitent deschise la o populatie de 40-60 jucatori ramasi, mai se vrea si dublarea lumilor deschise acum?....

Imi si imaginez ce fain va fi cand joci pe 6 lumi de-odata (lumi moarte, a se nota, gen 10k pct versus 1mil pct, dar nah, se voteaza) si te lupti cu aceiasi 30 de jucatori, ca la pacanele. Fainoshag! Poate ne pica mere pe lumea urmatoare?

Sus