Eveniment: Dominația Tribală - Castel del Monte (RO3)

Alizeea

Campion
Tribe_Domination_Ends.jpg

Salutări, Războinici Tribali!

Tribul de pe locul 1, Carpe Diem, deține deja 70% din satele deținute de primele 10 triburi de pe lumea de joc Castel del Monte. De aceea, evenimentul Dominația Tribală a început.

Odată cu începerea acestui eveniment, jucătorii nu se vor mai putea înregistra pe această lume.
De îndată ce un trib deține cel puțin 80% din satele deținute de primele 10 triburi, lumea de joc va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Mai mult, toți membrii tribului câștigător vor fi recompensați cu câte 200 de coroane!

Mult succes tuturor!

Echipa Tribal Wars 2 România

DeletedUser584

Guest
Vreun admin ceva pe aici care sa duca la indeplinire ce scrie mai sus ? A ajuns primul trib pe la 81.20 % nu de alta...

DeletedUser

Guest
depune ticket dar mai mult ca sigur dureaza cateva zile, pana vad si dezvoltatorii ca aceasta valoare nu scade sub 80% :p

DeletedUser171

Guest
"Mai sunt câțiva pași..." .... acesti pasi sunt la secret ?

Alizeea

Campion
Nu suntem chiar așa de secretoși! Am mai scris undeva că așteptăm unda verde pentru procedura finală!
In curând...

Alizeea

Campion
Membrii tribului de pe primul loc au fost premiati! Am rugamintea, totusi, sa verificati....poate am omis pe cineva!

Multumesc anticipat!

DeletedUser

Guest
eu ma asteptam la un "hall of fame" pe lumile incheiate ca rasplata pt munca depusa, nu la "hall of fake" in care nici macar numele tribului castigator nu apare

Alizeea

Campion
Numele tribului apare, nu apar toti jucatorii din trib, dar o putem rezolva.
Multam` pentru sugestie!

DeletedUser

Guest
greseala mea, acum am vazut ca numele e boldat dar totusi, o statistica nu strica niciodata :p

DeletedUser744

Guest
As recomanda o singura rubrica pe forum cu Hall of Fame care sa contina in ordinea inchiderii lumilor tribul de pe primul loc,primii 3 la puncte si primii 3 la inamici invinsi. Adica sa fie o singura pagina in care dintr-o privire sa ii vezi pe toti cei meritosi.

crioli

Membru nou
Bravo ma baieti lumea 3 . Locul in care se mai juca triburile cu patos si aveai concurenta aveai dece sa te trezesti noapte si sa pus ceasul sa sune ca aveai cu cine sa dai atacuri calculate sa vedem ce e si pe noua lumea daca tot m-am intors.

Salut vechilor colegi
Heil Carpe Diem

Sus