Eveniment: Dominația Tribală - Drachenfels (RO4)

Alizeea

Campion
Tribe_Domination_Ends.jpg

Salutări, Războinici Tribali!

Tribul de pe locul 1, Vendetta, deține deja 70% din satele deținute de primele 10 triburi de pe lumea de joc Drachenfels. De aceea, evenimentul Dominația Tribală a început.

Odată cu începerea acestui eveniment, jucătorii nu se vor mai putea înregistra pe această lume.
De îndată ce un trib deține cel puțin 80% din satele deținute de primele 10 triburi, lumea de joc va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Mai mult, toți membrii tribului câștigător vor fi recompensați cu câte 200 de coroane!

Mult succes tuturor!

Echipa Tribal Wars 2 România

DeletedUser690

Guest
Se poate inchide lumea cu ocazia zilei de 1 Decembrie? In momentul asta avem peste 84% si daca o lungim mult poate scoatem peste 100%. Cu siguranta e pe undeva un bug care ne lasa sa ajungem la performanta asta.

DeletedUser493

Guest
depinde de sistemul de calcul daca se calculeaza iar in sistem rusesc ca la Dominatie Tribala s-ar putea sa fie 1 ianuarie:))

DeletedUser690

Guest
Pai cam la 2016 m-am gandit. Mi-a scapat detaliul asta.
Acum avem 86% si suntem pe crestere.

DeletedUser8

Guest
Lumile de joc se vor inchide in ordinea in care au fost anuntate dominatiile tribale si concomitent cu deschiderea unor lumi noi. Deci putina rabdare.

DeletedUser565

Guest
Lumile de joc se vor inchide in ordinea in care au fost anuntate dominatiile tribale si concomitent cu deschiderea unor lumi noi. Deci putina rabdare.

Am si eu o intrebare: Daca cei de pe lumea 1 nu vor inchide lumea pana in 2016-2017 sa zicem, celelalte lumi ajung la 99%-100% din sate (o aberatie, dar totusi, nu este chiar imposibil), ce facem atunci? Vorba unui coleg de pe lumea 4, intram doar ca sa nu devenim barbari?

Da, ok, inteleg ideea de a inchide o lume in ordinea in care s-au facut dominatiile, si concomitent cu o lume noua, dar totusi, macar inchideti si voi lumile 2 cate 2, de exemplu se deschide lume noua, inchideti primele 2 lumi ce au anuntat dominatia, asa macar se termina mai repede de inchis si nu stam sa jucam farmville pana ne vine randul, si in plus lumea noua va fi de doua ori mai populata (ceea ce este un lucru super bun zic eu, tinand cont numarul de jucatori prezenti pe intreg serverul).

Va rog sa transmiteti sugestia mea mai departe catre INNO, desi stiu mie la suta ca nu o va baga nimeni in seama, macar sa stiu ca mi-am facut datoria si am incercat... asa de 1 Decembrie :D

Multumesc anticipat si scuze daca cineva vede vre-o jignire in mesajul meu, nu a fost intentionata nici o jignire in acesta. Spor!

DeletedUser690

Guest
Asta e cea mai mare surpriza pe anul care tocmai s-a incheiat. Zic asta pt ca trebuia inchisa de vreo doua luni.
Eram asa obisnuit sa intru si sa donez resurse ...

DeletedUser739

Guest
am fost membru in vendetta ...cu satele BOUNTY ...nu am primit cele 200 coroane

DeletedUser

Guest
In cursul zilei de azi, toti membrii tribului, vor primi coroanele.

Alizeea

Campion
Membrii tribului de pe primul loc au fost premiati! Am rugamintea, totusi, sa verificati....poate am omis pe cineva!

Multumesc anticipat!

DeletedUser739

Guest
Am primit,ms....
dar a aparut alta problema....la reancarcarea sarcinilor la depozitul de resurse,desi trebuie sa fie gratuit,am fost taxat cu 15 coroane...s-a intamplat de 2 ori! Va rog rezolvati ! Astept returnarea coroanelor(2×15coroane)

Sus