Eveniment: Dominația Tribală - Gyulai Var (RO7)

DeletedUser

Guest
Tribe_Domination_Ends.jpg

Salutări, Războinici Tribali!

Tribul de pe locul 1, LEGIUNEA DACO-ROMANA, deține deja 84% din satele deținute de primele 10 triburi de pe lumea de joc Gyulai Var. De aceea, evenimentul Dominația Tribală a început.

Odată cu începerea acestui eveniment, jucătorii nu se vor mai putea înregistra pe această lume.
De îndată ce se va deschide o noua lume de joc, lumea de joc Gyulai Var va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Mai mult, toți membrii tribului câștigător vor fi recompensați cu câte 200 de coroane!

Mult succes tuturor!

Echipa Tribal Wars 2 România

Alizeea

Campion
Lumea Gyulai Var va fi închisă Sambata, 4 iunie, după ora 12.
Dacă aveți mesaje, contacte sau rapoarte de salvat....acum este timpul să o faceți!

Felicitari jucatorilor!

DeletedUser656

Guest
Multumim!Asteptam ,,premierea si medaliile,, : ))
Nu m-am putut abtine sa nu modific putin poza de mai sus doarece numarul conducatorilor corespunde cu numarul ,,personajelor,, ba chiar si sexul.
Tribe_Domination_Ends - Copy.jpg

DeletedUser904

Guest
se pare ca intram in prelungiri...daca stiam nu-mi planificam o iesire la bere si nu ramaneam degeaba cu vreo 40 de nobili:))

DeletedUser904

Guest
Cred ca serverele isi ajusteaza ora dupa cum vor ele.Acum este trecut de ora 16:00 si lumea inca nu este inchisa.Oare are legatura cu faptul ca nu am cumparat coroane si nu poate iesi castigator cineva care nu a platit?

DeletedUser904

Guest
Lumea Gyulai Var va fi închisă Sambata, 4 iunie, după ora 12.
Dacă aveți mesaje, contacte sau rapoarte de salvat....acum este timpul să o faceți!

Felicitari jucatorilor!

Cred ca si-au uitat fluierul acasa daca nu au fluierat dupa aproape 10 ore de prelungire...e drept ca nu au precizat anul inchiderii...

DeletedUser904

Guest
Deja este duminica de cinci minute si se pare ca nu au nici un gand sa inchida lumea.Oare peste cati ani ziua de 4 iunie va pica intr-o sambata?

DeletedUser855

Guest
Este inchisa ca si alte lumi : Forte de Sagres , Huniade si Gyulai Var ! Dece celelalte 2 lumi sunt inchise ?

Alizeea

Campion
Mihai, la ce lume te referi tu?
Toate cele 3 lumi au fost inchise, pe rand, intr-un interval de un minutel!

DeletedUser855

Guest
Serios ? Ah atuncea imi cer scuze nu am urmarit la toate lumile cand se termina cu adevarat ! =(

DeletedUser946

Guest
care e clasamentul official la inchiderea lumi ? top 10.

Sus