Vot: Dominația Tribală - Sondaj de opinie

Doriţi ca Evenimentul Dominaţia Tribală să înceapă?

• Total votanți
    51
  • Sondaj închis .

bl4ck

Membru Cunoscut
Ce.ai facut negrutule ?:)))) Ti.ai luat ban pe lumea noua pt multiconturi?:)))))
ban mi-am luat .... dar conturile mele toate sunt active ;)

Eee, lasa-l. Mai sus tine morala legata de multiconturi, ca sa fie ipocrit si sa o dea in penibil.

inca unu de imi duce lipsa, cunosti definita cuvantului ipocrit ??(Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic, adica daca as fi zis vreodata ca sunt corect atunci as si fost ipocrit, eu am recunoscut ca nu joc corect, ca am conturi in fiecare trib, inclusiv in dac, ca bag bani in coroane si fac numai tampenii acum aici eu am precizat doar ceea ce e scris negru pe alb, mesajele le am pe joc iar rapoartele inca exista.
asadar Morvius unde e ipocrizia?

a pardon era la tine ca folosesti cuvinte ce nu le cunosti intelesul, de dai mai cult decat esti, adica daca tot foloseti un cuvant maret pentru tine cum ar fi ipocrit puteai sa zici ca devin penibil nu ca o dau in penibil
vezi tu morvius, limba romana iti este striana penibil e un adjectiv nu am cum sa o dau in penibil, pot fi penibil (Care provoacă o impresie neplăcută, supărătoare; greu de suportat, apăsător, jenant) si ca sunt greu de suportat sau ai tu o ipresie neplacuta ma doare fix la 2 km distanta

nu stiu oare de ce apar sa comenteze toti jucatorii aia de duzina, ce nu ar rezista pe harta nici 2 zile daca nu s-ar ascunde in marea albastra. ce plang mereu la tribul de pe primul loc sa fie si ei bagati acolo ca sa castige si ei 200 de coroane :(
macar daca folosesti anumite cuvinte sa le cunosti definitia, altfel risti sa fi penibil si ipocrit incercand sa pari cult cand nu esti. asta ca sa inveti macar sa jignesti pe cineva asa cum trebuie fara sa dai dovada de incultura

DeletedUser1403

Guest
Unul la mana, ce valoare au acele 200 de coroane? Poate pentru unii au o valoare mare, pentru altii, e nesemnificativa. Pentru mine nu inseamna absolut nimic, le donez tribului si la revedere. "Morvius" nu stiu personal cine este.
Ipocrizia este atunci cand tu singur si nesilit de nimeni spui ca tribul cu pricina foloseste multiconturi si ca nu joaca corect, cu toate acestea folosesti aceleasi mijloace, pierzi sau te dai batut in mijlocul lumii fara sa spui un cuvant ca asa se face cand numele tribului tau reflecta ipocrizia ( termenul de Friends).

"Ce nu ar rezista pe harta nici 2 zile" ma amuza placut ironia ca acest mesaj vine de la o persoana care si-a luat ban intr-un timp putin mai lung de 2 zile. Am trait in marea rosie initial, pacar ca doar 2 din cei rosii erau mai straluciti si au luptat calumea. Iar saptamani intregi am fost fara trib ca mai bine fara decat cu ipocrizii, deci din nou in marea rosie. Personal nu m-am milogit de nimeni si nici nu am de gand sa o fac, am cautat trib unit cu coloana vertebrala, am gasit, acum vine munca.

Alta ipocrizie cu care inchei discutia, ii tii lectii lui Teotyx de Limba si Literatura Romana, acum imi tii mie. Vorbesti despre a fi incult, dar totusi mai sus recunosti ca esti agramat si ca nu prea le ai cu romana. Amuzant. Spor la joc si sunt chiar curios cand va regrupati, ca tare dragi imi sunteti de cand ati disparut toti din senin.

bl4ck

Membru Cunoscut
Cred ca ai probleme cu vederea rosu de la inamici nu e ca rosu de la neutri. Nu e aceeasi culoare. Ca si colegul tau va găsiți sa vorbiti cand ar trebui doar sa lasati gura si sa ascultați ordinele celor ce stiu sa joace de la voi. Meseriasi ca voi ce iau barbare pe scara rulantă si ataca dupa ce au vreo 10 sate am tot vazut pe aici.
Va.... grija asa de tare te mine ca nu puteti sa dormiti noaptea. Cum scriu 2 randuri cum veniți ca sclavii sa comentați ceva. Asta inseamna sa iti doresti atentia altora. Să pari si tu macar in sinea ta ca macar o data in viata contezi

Lord Imperion

Membru Activ
Ce faain, continuati :D
Barbari, trișori, toti pe tw2 :)
Eu nush de ce va tot certari, Morviuz, sincer, eu te inteleg ca ai fost nervos si toate alea ca bl4ck si restul au renuntat, corect din partea ta era sa nu mergi la dusmani. Te-am invitat odata in tribul meu, ai zis ca nu, nu vrei sa vii, ca poate renuntam si noi, uite ca eu cu ai mei oameni nu am renuntat, iar tu te-ai dus la Daci, din acest fapt se pot intelege multe. Apropos, nu te mai spune ca ai stat nush cat fara triiib, si etc caci de cand ai plecat din FRD ai fost mana in mana cu Dacii, altfel te cucereau de mult caci erai printre ei.

Lord Imperion

Membru Activ
Eu nu va inteleg pe voi si niciodata nu va voi intelge. In loc sa fiti dornici de lupta, vreti sa terminati o lume cat mai usor, de ce, de ce? Jocul asta e de razbooi din ce stiu.
Morviuz, sa fi fost in locul tau, aoleu, ma bateam de ma lua naiba, eu imi bag in ele 200 coroane, eu vreau doar SA LUPT, 200 coroane =0 , mai spuneti unii ca lumile nu sunt disputate, nu sunt disputate din cauza voastra!!! Toti sunt dornici in a castiga, chiar daca o fac fara lupta. Pt mine important e sa ma bat, fie ca pierd sau castig, ce bine ar fi sa gandeasca si altii asa. Poate am avea din nou lumi disputate. :D

DeletedUser1403

Guest
Imperion, in mod normal si rational, cand liderii unui trib dispar si cand ii intrebi de ce, iti sterg conversatia, tu mai accepti sa intrii inapoi in acel trib? Nu. Nici macar nu au lasat sa fie inobilate intern satele, nimic. Reactia mea a fost simpla, am inobilat tot ce inseamna Friends sau aliatii ei, deoarece un trib dezbinat ce isi ignora membrii si se cara in mijlocul lumii nu merita o a doua sansa. Mi-am propus pe prima lume sa imi gasesc un trib foarte unit pentru care sa lupt, mi-am gasit. Nu mai am grija ca dispar toti a doua zi. Acum trag tare si sper la o lume grea, ca nu imi plac jocurile one sided. Tatai Var a fost o lume in care de la bun inceput se vedea care este trib unit si agresiv si care nu. Crede-ma am respect pentru tine ca ai stat si ai luptat pana in ultima secunda, lucru ce era sub demnitatea lui bl4ck si a gastii sale, dar eu nu accept sa fiu tradat, asa ca m-am dus singur si am inobilat cu un coleg tot ce era in jurul meu, pana cand mi-am gasit un trib unit.

DeletedUser1000

Guest
Morvius este sub demnitatea ta sa fii sincer sau pur si simplu a pupa in fund pe altii este de fapt abilitatea ta ? Te-ai dus in Daci pentru ca sunt uniti sau pentru ca iti era frica de ei ;)?

DeletedUser1403

Guest
De ce sa imi fie frica? Vin la mine, imi dau foc la casa cat dorm, ma tortureaza 10 ore sa vada daca am antrenament SRI sau nu? Frica intr-un joc, probabil la 8-9 ani inteleg sa iti fie frica in jocuri, sau daca ar fi un joc gen Outlast unde chiar sa simti frica. Pupat in fund adica : salut, as dori sa intru in trib, deoarece vad ca aveti loc si avem un dusman comun. Hmm, politician ma fac cu asemenea talent. M-am dus la ei pentru ca sunt uniti, este calitatea pe care o au si imi place. Si nu, nu e sub demnitatea mea sa fiu sincer, sunt onest pana la capat. Nu imi tine predica despre onestitate sau frica, deoarece lasitatea si minciuna a fost fundatia tribului Friends, eu am spus ca stau pana la finalul lumii si am stat.

DeletedUser1000

Guest
Da ai dreptate esti sincer , nu iti era frica deloc :)deea aveai discutii cu ceilalti ca daca Dacii trec de mine si bl4ck v-a fii tare greu pentru voi si cum le ve-ti face fata :D si sunt la fel de sigura ca asa sincer cum esti le-ai spus si actualilor tai colegi parerea buna care o aveai despre ei :D. Sunt tare curioasa unde a fost lasitatea si unde a fost minciuna in tribul Friends?

Lord Imperion

Membru Activ
Imperion, in mod normal si rational, cand liderii unui trib dispar si cand ii intrebi de ce, iti sterg conversatia, tu mai accepti sa intrii inapoi in acel trib? Nu. Nici macar nu au lasat sa fie inobilate intern satele, nimic. Reactia mea a fost simpla, am inobilat tot ce inseamna Friends sau aliatii ei, deoarece un trib dezbinat ce isi ignora membrii si se cara in mijlocul lumii nu merita o a doua sansa. Mi-am propus pe prima lume sa imi gasesc un trib foarte unit pentru care sa lupt, mi-am gasit. Nu mai am grija ca dispar toti a doua zi. Acum trag tare si sper la o lume grea, ca nu imi plac jocurile one sided. Tatai Var a fost o lume in care de la bun inceput se vedea care este trib unit si agresiv si care nu. Crede-ma am respect pentru tine ca ai stat si ai luptat pana in ultima secunda, lucru ce era sub demnitatea lui bl4ck si a gastii sale, dar eu nu accept sa fiu tradat, asa ca m-am dus singur si am inobilat cu un coleg tot ce era in jurul meu, pana cand mi-am gasit un trib unit.
Ce sa spun, aici ai dreptate. In locul tau as fi dat cu tot ce am in fostul Frd, dar atat. Nu mergeam la fostii inamici. Acum ai castigat 200 coroane si titlul de tradator. Pe cand puteai sa te distrezi si sa iesi curat :)

bl4ck

Membru Cunoscut
ma morvius fiul ploii ai cersit sa intrii in friends pentru ca eram pe primul loc si vecinii tai erau in friends, apoi din diverse motive conducerea ta actuala o stie ca doar a fost implicata in scandalul cu malsumis si cu dezvaluirea conturilor suport, am precizat ca nu voi mai juca serios pe nici o lume ca nu sunt tampit si idiot sa imi pierd timpul alaturi de copii cu dezabilitati de comunicare ce stau toata ziua pe joc, asadar ce explicatii sa iti dau eu tie? am zis ca renunt la fel a facut toata conducerea in mare parte in semn de solidaritate, si tu suprinzator cum noi nu am mai fost pe acolo ai fugit imediat in DACi, asadar unde e ma lasitatea? vroiai sa lupti luptai pana la ultimul sat, nu plecai la primul spionaj. si tu si trix pix sunteti doar niste noobi sa nu uitam pe solo, ce nu o sa vedeti niciodata jocul asta ca pe un joc ci asta e realizarea voastra mareata, sa imi luati mie un sat? , iar acum va dati mari jucatori .
daca as fi schimbat vreodata tribul ca pe sosete as fi zis, nu am nimic personal cu conducerea actuala a dacilor, dar daca e sa joc prefer sa joc contra pentru a avea concurenta nu pentru a castiga un server.
avis lumea 18 ce a fost castigata de un trib condus de mine si din care faceau parte cei din MOM Dragon si friends, ne-am chinuit sa o terminam cat mai repede pentru ca era o lume slaba, si cand am intrat pe lumea 20 nu am plecat inapoi pe lumea 18 ca sa zic ups mai am de luat 10 barbare si trebuie sa inchid lumea. m-am retras de pe acest joc pentru ca nu am chef sa imi pierd timpul aiurea
te plangi ca nu am lasat satele in trib??? cine sa le ia? Tu ? preferam sa le dau pomana la inamici decat pomana unuia ce nu era capabil sa le tina.

decat un coleg slab mai bine un inamic bun! nu e cazul tau, tu esti slab si ca inamic ai fost slab si cand imi erai coleg, nu esti singurul stai linistit ca tine sunt gramada ce vor migra mereu spre tribul ce pare ca are mai multe sanse, si nu ca vreti echipa ci doar pt ca asta va este stilul. orice pt 200 de coroane :))

DeletedUser1405

Guest
No comment. Nu raspund provocarilor. Fiecare face ce stie, ce poate si cat il duce mintea. In rest ma iertati daca v am deranjat la joc. Toata stima si toate cele bune.

Alizeea

Campion
Evenimentul Dominaţia Tribală a început! Niciun jucător nu se va mai putea înregistra pe această lume!

De îndată ce o lume nouă de joc va fi deschisă, lumea de joc actuală va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Alizeea

Campion
Deoarece o lume noua de joc va fi deschisa Joi, 7 Decembrie 2017, lumea aceasta de joc va fi inchisa la sfarsitul acestei saptamani (Duminica).
Daca mai aveti informatii/mesaje/date de salvat, acum este timpul sa o faceti.

Felicitari!

Sus