bl4ck
Membru Cunoscut
ban mi-am luat .... dar conturile mele toate sunt activeCe.ai facut negrutule ?))) Ti.ai luat ban pe lumea noua pt multiconturi?
))))
Eee, lasa-l. Mai sus tine morala legata de multiconturi, ca sa fie ipocrit si sa o dea in penibil.
inca unu de imi duce lipsa, cunosti definita cuvantului ipocrit ??(Persoană) care se arată altfel de cum este; (om) prefăcut, fățarnic, adica daca as fi zis vreodata ca sunt corect atunci as si fost ipocrit, eu am recunoscut ca nu joc corect, ca am conturi in fiecare trib, inclusiv in dac, ca bag bani in coroane si fac numai tampenii acum aici eu am precizat doar ceea ce e scris negru pe alb, mesajele le am pe joc iar rapoartele inca exista.
asadar Morvius unde e ipocrizia?
a pardon era la tine ca folosesti cuvinte ce nu le cunosti intelesul, de dai mai cult decat esti, adica daca tot foloseti un cuvant maret pentru tine cum ar fi ipocrit puteai sa zici ca devin penibil nu ca o dau in penibil
vezi tu morvius, limba romana iti este striana penibil e un adjectiv nu am cum sa o dau in penibil, pot fi penibil (Care provoacă o impresie neplăcută, supărătoare; greu de suportat, apăsător, jenant) si ca sunt greu de suportat sau ai tu o ipresie neplacuta ma doare fix la 2 km distanta
nu stiu oare de ce apar sa comenteze toti jucatorii aia de duzina, ce nu ar rezista pe harta nici 2 zile daca nu s-ar ascunde in marea albastra. ce plang mereu la tribul de pe primul loc sa fie si ei bagati acolo ca sa castige si ei 200 de coroane
macar daca folosesti anumite cuvinte sa le cunosti definitia, altfel risti sa fi penibil si ipocrit incercand sa pari cult cand nu esti. asta ca sa inveti macar sa jignesti pe cineva asa cum trebuie fara sa dai dovada de incultura