Vot: Dominația Tribală - Sondaj de opinie

Doriţi ca Evenimentul Dominaţia Tribală să înceapă?

• Total votanți
    59

bl4ck

Membru Cunoscut
cred ca s-a produs o mica eroare cum sa inchideti un server in care nu sunt indeplinite contidiitle de inchidere?

locul 1 -1052 sate
locul 2 -595 sate
locul 3 -55 sate
locul 4 - 20 sate
locul 5 - 17 sate
locul 6 - 20 sate
locul 7 -28 sate
locul 8 - 9 sate
locul 9 - 4 sate
locul 10 -6 sate

total sate triburi top 10 = 1806 sate
locul 1 detine doar 58.25% din satele triburilor din top 10

asa cum inchiderea lumii zipster a fost amanata datorita faptului ca s-au pierdut niste puncte de victorie pe traseu aici pe serverul DEVA s-a intamplat acelasi lucru

bl4ck

Membru Cunoscut
de obicei se voteaza inchiderea unui server..... daca nu sunt indeplinite conditiile asa cum a fost pe acest server in trecut se relua votul, iar s-a sarit o etapa, la fel ca si pe Urquhart Castle.... asa de mare e dorinta celor de la inno sa inchida tot pentru a avea clientela pe noul server si cel mai important la roata de pasti ce va veni prea devreme si atunci numarul de coroane cumparate va fi mult mai mare?

Lemilion

Membru Activ
Hai ma lasati thrash talk-ul :))) Nu te zgarie pe ochi ca unele servere au doar 2-3 lumi deschise si noi 7?
Vii cu vii, morti cu ....

DeletedUser1574

Guest
am tacut, am tacut si iar am tacut, dar acum nu mai pot
trebuie sa ma descarc
bl4ck, pentru tine este raspunsul asta - pana cand o sa arunci cu mocirla in toti jucatorii - chiar crezi ca ii cunosti pe toti ?
cu ce te-am deranjat eu, pardon, de unde stii tu ca eu am multicont ( sunt trecut in tabelul creat de tine) ?
te sfatuiesc ca pe viitor, atunci cand vrei sa faci o afirmatie, sa te documentezi temeinic

bl4ck

Membru Cunoscut
pikasso ti-am dat beep dar esti prea mic..... stie toata lumea cine joaca pe contul tau asa ca nu are rost discutia ;) ca mai scoti si tu capul uneori in lume e partea a doua

DeletedUser1574

Guest
cred ca faci o confuzie - sitter cu multicontul se cam bat cap in cap
si asta, daca vrei, se poate verifica, nu de noi, ci de admini
eu nu am plecat pe muntele Athos si am lasat pe cineva pe cont, am intrat in fiscare zi, de cate ori am avut posibilitatea
si asta, din punctul meu de vedere, inseamna colegialitate
oi fi eu "mic", dar asta nu inseamna ca ma las calcat in picioare

bl4ck

Membru Cunoscut
ma pasarel, ai fost folosit pe post de cont suport pe mai multe servere, asa ca nu stiu de ce mai vi aici sa iesi ca paduchele in frunte, iar aici pe deva tu ai pierdut sat cand trupele tale toate deff erau stationate pe satul altui jucator
nu stiu de ce toti cand sunteti acuzati ca sunteti conturi suport va spumegati atat, cititi regulamentul, sa iti lasi contul in sitter la discretia celui ce iti este sitter si in detriemntul propriului cont iar tu sa intrii din an in paste se numeste cont suport si pe un alt server nu pe .ro este interzis si sanctionat

bl4ck

Membru Cunoscut
si cu asta am cam terminat discutia, nu isi are rostul stiu mult mai multe despre subiect si nu am chef sa mai discut

DeletedUser1574

Guest
ai citit doar inceputul mesajului meu, asa ca nu are rost sa continuam

Sus