Vot: Dominația Tribală - Sondaj de opinie

Doriţi ca Evenimentul Dominaţia Tribală să înceapă?

• Total votanți
    51
  • Sondaj închis .

Alizeea

Campion
Salutări, Războinici Tribali!

Tribul de pe locul 1, Bucovinenii, deține peste 70% din satele deținute de primele 10 triburi de pe lumea de joc Frankenstein. De aceea, evenimentul Dominația Tribală va începe, dacă vă doriţi, evident, acest lucru.

Timp de 7 zile, vă puteţi exprima opţiunea legată de începerea/ neînceperea evenimentului, cu ajutorul sondajului de opinie ataşat.

Odată cu începerea acestui eveniment, jucătorii nu se vor mai putea înregistra pe această lume.
Atunci cand o lume noua de joc va fi deschisă, lumea de joc actuală va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Mai mult, toți membrii tribului câștigător vor fi recompensați cu câte 200 de coroane!

Mult succes tuturor!

Echipa Tribal Wars 2

Lemilion

Membru Activ
Nu e ca si cand intra jucatori noi pe lumea asta in prostie si vreti sa i opriti cumva :)))
Plus ca aveti procent sa inchideti lumea, nu doar pentru Dominatie.

DeletedUser1111

Guest
nu se mai inchide lumea asta?...a trecut o saptamana si nu avem raspuns de la admini

Cred că s-a uitat de lumea asta, a trecut o lună și nici măcar validarea votului nu am primit-o! Lumea 26 a închis votul pe 30 aprilie și au răspunsul!

DeletedUser1408

Guest
E o rusine felul in care suntem tratati de admini... pe bune ... nu meritati ca jucatorii ce Inca joaca pe serverul .ro sa investeasca timp si bani... speram sa fiti schimbati odata cu PSD- ul

Alizeea

Campion
Urât spus....că ne doare undeva! Posibil să ne doară altceva, cum ar fi sufletul. Dragilor, suntem oameni, ca și voi, cu probleme care apar inevitabil în viață. Întârzierea îmi aparține și mi-o asum, cauzată de un deces în familie. Te-am lezat atât de tare?

Acum treaba este rezolvată! Va fi rezolvată și premierea.

DeletedUser1697

Guest
imi pare rau sa aud asta ... dar ... nu cred ca esti singura intre admini ...

oricum eu am ieist de pe jocul asta nu am sa mai joc in veci pe serverele de ro .... sunt foarte dezamagit de admini ....

oricum va urez multa bafta .. si daca vreti sa mai fie jucatori pe aici trebe sa va schimbati atitudinea ...

Ultima editare de un moderator:
Sus