Eveniment: Dominația Tribală

Alizeea

Campion
Tribe_Domination_Ends.jpg

Salutări, Războinici Tribali!

Tribul de pe locul 1, ArtOfWar
, deține peste 80% din satele deținute de primele 10 triburi de pe lumea de joc Juval. De aceea, evenimentul Dominația Tribală a început.

Odată cu începerea acestui eveniment, jucătorii nu se vor mai putea înregistra pe această lume.
La doua/trei zile dupa deschiderea unei noi lumi de joc, aceasta lume va fi închisă și vor fi anunțați câștigătorii diverselor categorii!

Mai mult, toți membrii tribului câștigător vor fi recompensați cu câte 200 de coroane!

Mult succes tuturor!

Echipa Tribal Wars 2 România

Alizeea

Campion
Premiile in seara asta, Sala de Onoare...vine si ea! Hai...nu aruncati cu pietre...pregatim si un eveniment frumos!

DeletedUser782

Guest
eu poate nu imi doresc coroanele asa de mult, dar poate colegii mei care au terminat pe locul 1, respectiv 2 vor acele 2000 de coroane sau cate or sa primeasca :D daca puteti sa va grabiti putin, multumesc :D

Alizeea

Campion
Dar....cred ca au intrat coroanele pe conturi! Ia verifica mataluta, ca mie logul imi arata altceva! :p

DeletedUser782

Guest
ups, sincer de cand s-a terminat lumea nu am mai intrat pe cont pentru ca nu aveam unde :)) dar surprins ca am primit doar 1000 de coroane ca premiu :eek:
de abia acum am vazut ca a fost facuta sala de onoare si acolo m-ati pus pe locul 3 la unitati invinse ca atacator cand eu sunt pe locul 2 de fapt o_O
nu-i problema pentru ca in urmatoarele luni nu am sa joc pe vreo lume fiindca iau o pauza :cool: si oricum fara/cu coroane pentru mine e acelasi lucru :D

DeletedUser782

Guest
nu, eu l-am intrecut la puncte pe data de 15 noiembrie iar lumea s-a inchis pe data de 27, deci aproape 2 saptamani dar cum am spus mai sus nu-i o problema :)

Sus