Eveniment: Dominația Tribală

DeletedUser991

Guest
daca erau catapultele scoase din joc aveam,cand cineva te ataca asa doar ca are ceva cu tine nu ai ce sa faci
pentru ca nobili am inaintea lor si nu au ce sa imi faca

DeletedUser441

Guest
M-ai rupt in doua cu raspunsul tau....cum nu ai ce sa faci cand esti atacat cu catapulte??? Si daca ai nobilii inaintea altora chiar nu reprezinta nimic .....asa ca rectific primul raspuns: asta pentru ca nu ai cohones,cunostinte despre joc si un gram de minte :p

DeletedUser991

Guest
crezi ca daca esti tare in gura ma impresionezi?mincinosule care esti !
am dreptul sa imi schimb contul de cate ori vreau,momentan nu este interzis asa ceva..asa ca il pot schimba de cate ori doresc
ca nu iti convine tie e alta problema
sa iti dau la ..sti tu mai departe :p
te astepta boxerii lui negru :))))
treci ca la asta esti bun

DeletedUser441

Guest
Replica ta,te descrie cel mai bine ce fel de om esti....
Revenind la subiect(doar pentru jucatori ,nu si pentru toti frustratii inapti), daca te consideri un jucator adevarat si ai mandrie ca om,vei juca cu userul tau pe toate lumile indiferent daca castigi sau nu...important este jocul in echipa,comunicarea si increderea. Daca ai astea 3 ingrediente plus timp si o planificare buna la inceputul lumii, in 20 de jucatori poti castiga o lume pe .ro

DeletedUser962

Guest
Pfuu,inca se mai discuta pe asta,sau e plicitiseala? (Human)
Am vrut sa iti dau reply acu 1-2 saptamani cand ai postat dar mi-am pierdut interesul.
Sa iei in considerare ca majoritatea stiau de la inceputul lumii cine e pe fiecare cont,cel putin aproximativ.Nu exista scuze:)
Am inchis 3 lumi si am dat de tine doar la inceputul fiecareia.Daca o sa mai jucam,desi putin probabil,o sa iti dau un pm sa intri sa imi arati ce "cohones" ai :)

DeletedUser11

Guest
Cine are sange in instalatie joaca cu acelasi nume pe fiecare lume.Faptul ca pe Orava si nu numai ,s-a intrat cu alte nickname-uri nu e o chestiune de actualitate.Sfatul meu e sa nu se mai ascunda jucatorii buni dupa perdele ca nu mai e asa palpitant jocul daca nu le vezi numele reale in clasament :p.Hai sa fim seriosi,doar nu le este frica de ''noobi'' :D?!

Sus