Inchidere Lume

carbasan

Membru nou
Felicitari pentru ca ati adus trisatul la nivel de arta ;)

-autofarm intensiv: adversarii vostrii au luat de 67 ori hotul zilei (au jefuit cea mai mare cantitate de resurse intr-o zi) si de 0 ori jefuitorul zilei (niciodata nu au jefuit cel mai mare numar de sate);

- organizate cu script: atat de multe atacuri date cu script intr-o singura provincie ca rapoartele erau trimise de catre server cu cateva minute intarziere fata de ora la care ar fi trebuit sa ajunga;

- o multitudine de conturi cu un sat al caror singur hobby era sa dea restart frecvent, nu de alta dar altfel nu apareau provincii noi sa va faceti numarul de PV-uri.

Practic ati schimbat jocul din "pay to win" cum l-a gandit INNO in "cheat to win"

Singura realizare corecta a voastra este ODA-ul unde aveti mai multi inamici invinsi ca agresor, atat ca jucatori individuali cat si ca trib.

ODA RO 68 jucatori.png
ODA RO 68 triburi.png

Fred

Membru nou
Tu esti hotul care striga hotul! o_O

Mai bine spuneai Good Game (GG). Dar, daca tot nu stii sa pierzi, ma mai distrez si eu putin. E timpul sa jucam etapa de final de lume unde toata lumea acuza pe toata lumea. Esti pregatit? Uite-o ca vine.

Ai rupt scriptul de farm, multiconturile, roata si coroanele, apoi ai folosit multiconturile ca sa te ajute sa cuceresti mai repede satele (de parca noi nu i-am vazut pe ovvidiu, diacos, masteryng si altii cum luau sate inaintea ta. apoi imediat intrai tu pe sat. Sa nu mai zic de toate personalitatiile multiple ale lui Pooky - jumatate din tribul vostru). Ati fost uneori doi oameni pe contul tau in ture, ziua si noaptea (tot degeaba). Ti-ai inobilat strict multiconturile si ai blindat de frica sa nu pierzi un PV (stieg, diacos si altii din triburile noi si spartanii). Asta dupa ce ai incercat disperat si ai esuat sa intri tot pe barbare printre noi. Rosu nu e culoarea ta preferata, asa-i? Te-ai speriat de ea de la inceput. Te-ai descurca foarte bine jucand FarmVille. Nu cred ca Triburile este jocul tau. Lasa-l... :))

In august, tribul Pizza Party a inceput in doar 2 provincii impotriva a 5 triburi aliate si n-ati fost in stare sa ne faceti nimic. Ati avut toata harta controlata. V-am dominat provincie cu provincie. V-am distrus, trib cu trib. V-am furat mai mult de jumatate de harta. A fost cu adevarat vsAll. Ati inaintat in directia opusa strict pe barbare. V-ati inobilat proprile conturi, doar ca sa cresteti. Aveati jumatate dintre voi realizarile de piata deblocate inca din prima saptamana. Ati spart (fara gluma) sute de full-uri in blindajele noastre. 80% dintre ele au fost cu pierderi extrem de mici la noi. In fiecare zi ati atacat si ati pierdut fiecare trupa ofensiva. Si tot degeaba (cum e posibil?). Apoi ati strans altele si ati murit din nou. Iar si iar si iar, fara rezultat. De asta e si scorul vostru asa mare. Ala nu a fost skill, ci strict spam fara sens. Orice prost poate sa faca asta, dupa cum ati dovedid. Nici macar nu stiti sa atacati, habar nu aveti cum sa dati fake; sa nu mai vorbim de trenuri si alte nebunii. Am stiut mereu exact unde dati pentru ca era patetic de evident. Si cand am pierdut trupe pe voi, tot v-am impins afara din provinciile voastre, care au fost 100% controlate de voi.

Singurul de la voi care merita respectul nostru este Pestario. Omul ala chiar a stiut ce face si nici macar nu l-ati ajutat. A incercat, dar nu a avut cu cine. A trimis trenuri, a intrat cu biserica si a incercat sa ne curete satele. Chiar a fost misto sa jucam impotriva lui. In comparatie cu voi, nu a fost plictisitor. Stima lui! Poate intr-o zi isi gaseste o echipa pe masura.

Asa ca lasa fotosinteza pe forum si du-te mai aduna barbare. Ai uitat cateva pe harta. Ce faci? Dormi in post si furi curent, roman autentic ce esti. :)))

Ne plac satele mari de la voi. Deabia asteptam sa vi le furam in continuare. Mai fa cateva. Ai strans 200 de sate degeaba. Ai avut aproape zero impact pe harta, la ce ai pe cont. Ai stat speriat cu trupele defensive si asteptai sa venim. Esti probabil dupa lumea asta in top fail pe Tw2 Ro. Daca aveam satele tale, faceam harta albastra singur. Dar degeaba ai daca nu stii ce sa faci.

Poate ii fraieresti pe incepatorii din tribul tau, care habar nu au ce-i aia biserica si capela (lol @mario), dar nu-ti merge si aici. Ai putin respect, totusi. Orice jucator cu putina experienta ar rade de tine. Tu vii si faci gura cand ai cel putin de 4 ori numarul de sate fata de media serverului (fapt care bate grav la ochi), dar tot pierzi lamentabil lumea? Serios? Esti ca o comedie trista :)) Hai, fugi la barbare. Fa ce stii mai bine si las-o asa. Nu te da cine nu esti.

In concluzie, felicitari! Esti noob cu diploma. Ai un nume pe masura, apropo. De data asta te-ai mancat singur.

Las asta pentru posteritate:

1674855112534.png

PS: Cine mai doreste, sa ma contacteze: 6969-WE-STOLE-YOUR-MOM. Orice justificare de-a voastra fata de ce am spus, doar ne va amuza teribil. "Pup!"

Ultima editare:

carbasan

Membru nou
Frumos, atac la persoana, imi place!

Sunt de acord cu ce ai spus despre Pestario Vargaz, e un jucator excelent si mai ales nu triseaza. Cu ocazia asta il felicit si eu pe DeWalt de la voi, a jucat corect, nu a folosit scripturi si s-a aparat cu trupe proprii. As putea sa-i mentionez si pe andreeadante sau don cash, si ei s-au aparat cu trupe proprii si nu i-am vazut cu script, doar ca provin din randul spartanilor care s-au comportat ca si cum ar fi fost trib satelit al vostru. Mie personal andreeadante si don cash nu mi s-au parut multiconturi, dar nu pot garanta...

Ma acuzi ca am rupt scriptul de farm, explica-mi te rog cum cu numar de sate mult peste media serverului nu am luat niciodata jefuitorul zilei (nu am jefuit niciodat cel mai mare numar de sate intr-o zi)? E evident pentru cine stie cat de cat jocul ca asta inseamna ca nu am folosit script nici macar 1 zi...

Vorbesti de multiconturi si spui ca as fi luat sate de la jucatori care sunt in partea opusa a hartii cum ar fi mastering de la noi. Daca cineva se uita la top 10 aparatori o sa vada la voi 3 jucatori care au ODD-ul foarte mare fara sa aibe inamici invinsi ca agresor sau sate pe granita, ba mai nou au facut si multe PV-uri. Nu stiu ale cui multiconturi sunt, dar sigur sunt suporti. Sau crezi ca noi nu am vazut cum daca atacam anumiti jucatori de la voi nu cresteau ca aparatori? Nu sunt prost, stiu ce insemana daca rupi fuluri fara sa creasca ODD-ul tintei :)

Ma acuzi ca sunt las pentru ca am blindat satele mele, dar e ok ca voi sa blindati satele voastre? Macar spre deosebire de tine eu m-am blindat cu trupele proprii, si am ajutat si colegii cand m-am incadrat. La dat fake-uri sunt de acord, sunteti experti in dat sute si mii de fake cu script ;)

Barbarele minuscule luate in mijlocul vostru erau luate pentru trolare, nu aveam chef sa consum coroane pentru ridicat instantaneu zidul, si cu mutat capela tot nu renteaza sa bagi def pe zid 0 (daca e deful tau, desigur). Oricum,trolarea asta nu am inceput-o noi, au inceput-o spartanii vostrii, noi doar am preluat ideea.

Daca iti plac satele mari de la noi nu ai decat sa le iei, furatul satelor e in fond scopul jocului. Ce ma deranjeaza in schimb este trisatul, dar este o opinie pur personala.

Spor la trisat in continuare, si mult succes in a gasi cu cine sa va "bateti" pe alte lumi!

fara jefuitorul zilei.pngODD RO 68 jucatori - suporti.pngfara jefuitorul zilei.png

Fred

Membru nou
nu am luat niciodata jefuitorul zilei (nu am jefuit niciodat cel mai mare numar de sate intr-o zi)? E evident pentru cine stie cat de cat jocul ca asta inseamna ca nu am folosit script nici macar 1 zi...
Stai putin! #pauza ... Eu doar faceam misto de tine. Tu de unde stii exact cum functioneaza acest script? Cu realizari, cu date concrete. Ioi, ma... :eek::eek::eek:

Partea amuzanta este ca in continuare tu te juri ca nu furi. Incerci sa ne convingi pe toti cat de curat esti (un fel de zdreanta modern, din poezie; dar cu oul din buzunar ce faci?). Problema e ca muncesti din greu ca sa ne convingi. Asta e dubios. Imaginile din joc sunt cireasa de pe tort. N-am cum sa te iau in serios. Nu pot. Esti doar amuzant.

Faptul ca te iei de unii colegi din tribul meu pentru ca au doar bash def, iar altii doar atac, denota ca nu intelegi ce inseamna munca de echipa. Probabil de asta nu ati facut voi mare lucru lumea asta. Nici nu-i de mirare ca am batut 5 triburi. Nu stau sa-ti explic acum tactici de baza. Este posibil sa te pierd in explicatii. Albina nu isi pierde timpul sa-i explice la musca de ce mierea e mai buna decat cacatul. Trecem peste.

Nu stiu ce ati trolat voi, dar nici nu ne-am stresat cand v-am scos dintre noi. Chiar si acum intrati non stop. Cred ca saracul pooky s-a blocat intr-o bucla infinita si tot trimite nobili de la toata lumea (si da, stim exact care sunt conturile lui si cate are. nu incerca sa bagi vrajeala aici, ca nu tine. nu te apuca sa ne explici ca X cont e nevasta, Y e varul, ca va dau cu forumul in cap - metaforic vorbind. isi numeroteaza satele incepand cu un cont si terminand cu altul, ce naiba :)). am vrut doar sa-ti spun ca sa intelegi ca stim ce incercati si nu functioneaza. ca doar nu ati inventat voi jocul). Trebuia sa-i spui sa mai ia si pauze. I se topeste neuronul de la atata treaba. Stii bine ca doar de tine asculta, draga 'carba'. Raule! :(

Am inteles ca-ti plac imaginile. Am si eu una despre tine.

1674946459023.png

PS: Daca nu-mi arati iar 10 screenshot-uri, ma dezamagesti. Sunt sigur ca te descurci cu ele in pauzele dintre barbare (esti la 211 sate acum. treaba merge, din cate vad)

Ultima editare:

bl4ck

Membru Cunoscut
felicitari castigatorilor!

acum ca s-a terminat serverul pot sa imi spun parerea :)) "E timpul sa jucam etapa de final de lume unde toata lumea acuza pe toata lumea. Esti pregatit? Uite-o ca vine."

bai Fred/Arkenius, cum vine ma asta: "Daca aveam satele tale, faceam harta albastra singur" :)))
ai avut mereu mai multe sate ca el, doar ca le aveai impartite pe mai multe conturi, si la voi si la ei :) si totusi ai inchis un server in culoarea rosu albastru. esti fan Steaua?
stai tu esti albinuta, ce nu a furat niciodata, ce nu a luat barbare, ce nu a folosit script pt farm si atacuri si nici 3 conturi intre colegi + 2 conturi in triburile mai mari +parole de la alte conturi din trib :)) hai sa imi explici si mie tactici de baza ca vreau sa ma pierd

revin cu un citat "Nu stiu ce ati trolat voi, dar nici nu ne-am stresat cand v-am scos dintre noi" - aici probabil vorbeai de colegii tai nu de tine? ca tu nu ai reusit sa iti cureti provincia, ti-a trebuit ajutor ca altfel inca te chinuiai si acum.
ai bagat mereu deff primordial pe satele tale sau pe satele ce stiai ca vor fi atacate ca doar erai coleg cu carbasan, si apoi ajungi sa vorbesti de skill si alte treburi...
eu zic sa stergi rahaturile scrise mai sus, sunt total neadevarate, un om cu coloana zicea simplu "carbasan draga, am stiut cum sa fur comparativ cu tine", asta asa ca si idee ca tot vorbim de poze, printuri etc

boss schimba strategia pe noul server, incearca ceva nou, de genul sa joci cinstit? zic si eu nu dau cu parul ....si schimba si placa aia cu referire la MOM, e veche si nu faci cinste celor ce chiar au jucat pe vremea aia, nu doar au dat din gura, in plus nu esti demn de locul 1, esti departe de locul ala ;)

astept sa imi dai cu "forumul in cap - metaforic vorbind"

Fred

Membru nou

Tu cine esti? Nu te-am vazut pe harta.

Ce-i drept, au fost multi noobi care ne-au implorat sa-i luam in trib. Si de la inamici ne-au scris. Dar nu am avut timp sa caram budisti.

Ah! Probabil esti unul dintre ei; doar ca mai negru de ciuda, aparent.

Lumea este inchisa. Sunt sigur ca vei gasi butonul de "stergere cont" altundeva. N-ai cum sa esuezi... si la asta. Nu?

Spor!

¯\_(ツ)_/¯

Ultima editare:

bl4ck

Membru Cunoscut
uite ma ca a aparut arkenius, ai facut pauza de la pastile boss? sau de la liniute?

pe langa faptul ca esti "pastilat" periodic, acum ai aratat cat esti de mincinos si ipocrit sa nu mai vorbim de coloana vertebrala
sa iti dai like singur de pe 2 conturi care sunt de fapt conturile mele e de spitalul 9, cel putin amaya este contul meu folosit pe lumea cu pisicile e consacrat, si asta doar ca la un anumit moment cineva a garantat pt tine si am avut increderea sa iti dau o lista de conturi si parole. dar acum ti-ai aratat valoarea. pardon nulitatea nu valoarea
eu am jucat cu numele sasha rose, si domyos si tineola si stiu exact ce rahat ai facut mai coate goale, ca nu zic mai multe, se datoreaza faptului ca ma doare fix la 2 m distanta de existenta ta, ai fost un jucator slab, esti un jucator slab ce te ascunzi mereu in spatele altora, asta e si motivul pt care ai ajuns sa furi locul 1 ca esti departe de el, iar ca om, esti un las, un hot, un joker ...un exemplu major de "fail" in viata, o persona ce nu o sa aduca niciodata "plus valoare" societatii.
ca te-am implorat sa ma iei in trib, ba esti un ipocrit mincinos, esti fix genul de om de care imi este scarba, coloana vertebrala nu ai..... si ca sa citez asa pe cineva...pareai simpatic in agitatia ta de la pastile....dar cu toate asta si o rama pare simpatica in agitatia ei din carlig,
ai ajuns sa faci multiconturi cu numele altor jucatori vechi, gen pe ultimul server exista un Black, existe un doctor love, exista o m1runa......ba esti jalnic
cand eu jucam erai doar de umplutura, a trebuit sa atac eu cu delmut sa iti curat provincia ca nu ai fost capabil, tabelul folosit de tine pt atacuri si sa iti dai seama cam unde ataca aia rosii, a fost facut de mine....strategia de atac cu trebuchete, tot eu am insistat sa fie folosita, tu doar esti ala cu copy/paste. am jucat cateva servere cu tine si singurul lucru de care esti capabil e sa plangi ca vrei deff, sa iti blindezi toate satele si apoi daca se nimereste, sa pui raportul si sa zici: "ce bun am fost l-am ghicit pe asta si uite ce l-am fript"

am dat stergere cont ca cineva mi-a adus aminte ca avem principii si am hotarat ca nu mai trebuie sa imi calc in picioare principiile pt un rahat de joc, iar printre princiipiile mele se gasesc unele de genul: sa nu fur, sa nu am treaba cu drogati..... etc. daca restul persoanelor te-au considera simpatic in prostia ta, eu unul nu sunt genul sa accept ipocrizia unui drogat.

hai mai fura putin, mai baga 10 conturi pe harta si mai castiga un server, o sa te simti mai bine, o sa consideri ca ai realizat si tu ceva in viata asta de rahat ce o duci :))

esti consitent ca pot sa pun poze aici si sa aduc probe la tot ce am spus? sau iar vezi unicorni roz si te consider mare jucator.
ca nu ma complic sa fac asta se datoreaza doar faptului ca sunt persoane dragi ce au jucat acolo si au garantat pt tine si m-au rugat sa te accept, ele merita respect. si le-as incalca intimitatea punand poze ce ar clarifica destul de bine situatia de rahat in care esti, dar nu iti forta norocul

asa ca spor si tie! poate in viitor iti creste si tie coloana vertebrala si o sa ajungi sa faci ceva cu viata aia a ta

Fred

Membru nou
2 10, 2 10...
Băi, negrule. Ești atent? Bun.

Îmi amintesc parcă de tine. Să mă gândesc. Așteaptă puțin. Ah, da!

Nu ești ăla ce s-a șters cu vreo 10-15 conturi, toate ale lui?

Ți-ai bătut joc de echipa, ai plecat, apoi ți-ai luat-o de la budiști.

Săracul de tine! Asta pățești când știi doar să farmezi cu dublu script.

Încerci să mă insulți, dar te bate scrisul.

Repetă dupa mine: "punct, virgulă, semn de întrebare, spațiu".

Ești adolescent la liceu? Cred și eu, la cum vorbești

Ca la ușa cortului sau roata de la căruță; depinde ce folosești.

Ești ușor de agitat, ai glume reciclate.

Mai caută pe net. Sau citește o carte, două, trei... poate?

Folosești o listă-ntreagă de multiconturi. Te-ai dat de gol.

Nu încerca să gândești când te beșești. Miroși a prost!

Băi, noob! sau cum zicea Che: "Băi, slabule"... pune frână!

Nu mai bine ne povestești cum e viața la margine de hartă?

Ai fost cărat de alții de fiecare dată; toți jucători buni, nu varză.

Te lauzi cu realizările lor, apoi te oftici când povestea nu se leagă.

Te dai cocoș atunci când te simți inferior. Poate nu se prinde nimeni că n-ai coaie-n pantaloni.

Tu nu faci mare lucru. Lume de lume, ești băiatul cu apa - stai pe bancă.

Când e vorba de acțiune, îți pică netul, ai bug sau ești la munte, parcă.

Dacă trebuie să ataci, te milogești mereu de altul.

Înainte de lansare muți trupele și sabotezi organizatul.

Te lași de joc o dată pe lună, apoi revii ca ultimul trist.

Ne rogi să te luăm înapoi, ni se face milă de tine și vii.

Ești un libidinos, un escroc. Echipa a văzut, toată lumea știe.

Nu ai observat că nu mai vrea nimeni să joace cu tine?

Ești sufletul spam-ului. Câștigi o diplomă, oare?

În arhivele jocului tu faci doar certuri și gargară.

Hai, nu te supăra... Nu da ștergere pentru a mia oară!

Lasă amenințările puerile. Nu mai încerca, ești începător, nu te pricepi.

Te dai ceea ce nu ești, într-un joc pe internet.

Renunță, maturizează-te. Găsește-ți alt hobby, nu mai sta.

La vârsta ta poți să croșetezi câteva mileuri deja.

”!@#qwe$%^&*()_asd+..era să pic din scaun de râs. Stai așa.

Rămâi pe frecvență, te rog. Termin imediat.

Eu închid lumi, tu doar vorbești despre ele.

E ca o diplomă: o ai sau nu. Aia e!

Pe ro68 nu există bl4ck. Aici a jucat Fred.

Oftică-te, fraiere! Eu îmi iau coroanele și plec.

Sasha Rose, Tineola, domyos...
armani, bolek, Ferdinand of Aragon, apsu sau elema?
Ești charon, tessa lane, crystal, the witcher, nick name parcă.
Mosaique, epitaf, gummy bear, Brainstorm...
Cu ce "pitic de grădină" te mai lăudai? Sunt sigur că mai aveai.
Am pierdut șirul, "îmi pare scuze"...

Alo, băiatu'! Ai conturi exagerat de multe.

1677084032317.png

Și cu asta, te-am lăsat. Lumea deja s-a încheiat. :cool:

Ultima editare:

bl4ck

Membru Cunoscut
Iar ai tras pe nas? Și te apuci de scris?

Ai uitat sa mai adaugi câteva conturi .....gen Bătrânel. Oliver....vezi că tot ale mele sunt

Atașamente

• Screenshot_20230223-062159.png
    Screenshot_20230223-062159.png
    864,9 KB · Vizualizări: 20
  • Screenshot_20230223-062137.png
    Screenshot_20230223-062137.png
    397,1 KB · Vizualizări: 19

bl4ck

Membru Cunoscut
Diferența dintre noi doi e că eu nu sunt o (editat).
La cum te agiți victoria asta este cea mai mare realizare în viața ta. Deci ești doar jalnic.
Că am o viață și că sunt și plecat de acasă e ceva normal. Asta fac oamenii normali mai se plimba. Că tu nu ai viață decât aici nu e vina mea.

Ultima editare de un moderator:

bl4ck

Membru Cunoscut
Am mai zis asta. Cineva mi-a deschis ochii că există principii și nu îmi mai încalc principiile pentru nimeni. Conlucrarea cu (editat) îmi încalcă principiile.
Că ai ajuns pe primul loc ....a fost probabil din mila că cineva a hotărât să ai și tu o realizare în viața.
Iar la capitolul (editat) nu mă face să pun iar niste printscreen-uri că mai sunt ai alte persoane implicate și ele nu au vina că ești tu pe (editat)

bl4ck

Membru Cunoscut
Mă tot lași de ceva vreme și nimic....cum (editat) ceva iar prinzi grai.
Daca ai nevoie de validare că ai probleme cu încrederea în tine uite aici....ai câștigat un server felicitări ești fantastic. Ești minunat. Asta așa sa te simți bine și să nu te am pe conștiință sa iei vreo supradoza

bl4ck

Membru Cunoscut
Cum sunt în viață reală sunt și aici. Diferența e că ți-am acceptat existența datorita unor persoane ce le respect și au garantat pt tine sau la un moment dat au considerat că ești distractiv in "entuziasmarea" ta de la prafuri Nu mă dau mare jucător, dar am idei, idei ce m-am chinuit sa le implementez și idei ce ți-au adus victoria asta mult meritată.
Nimic nu se șterge totul se arhivează ;)

Reus29bv

Membru nou
Pffoai..ce frumos e ceea ce vad.
Cum va dati de gol unii pe altii ca de cand jucati ati fost niste trisori..ati folosit o gramada de multiconturi.
Ambii vorbiti de principii si corectitudine dar prin acuzatiile pe care vi le-ati facut,ati dovedit cat de corect ati jucat de fiecare data..

Ultima editare:
Sus