uite ma ca a aparut arkenius, ai facut pauza de la pastile boss? sau de la liniute?
pe langa faptul ca esti "pastilat" periodic, acum ai aratat cat esti de mincinos si ipocrit sa nu mai vorbim de coloana vertebrala
sa iti dai like singur de pe 2 conturi care sunt de fapt conturile mele e de spitalul 9, cel putin amaya este contul meu folosit pe lumea cu pisicile e consacrat, si asta doar ca la un anumit moment cineva a garantat pt tine si am avut increderea sa iti dau o lista de conturi si parole. dar acum ti-ai aratat valoarea. pardon nulitatea nu valoarea
eu am jucat cu numele sasha rose, si domyos si tineola si stiu exact ce rahat ai facut mai coate goale, ca nu zic mai multe, se datoreaza faptului ca ma doare fix la 2 m distanta de existenta ta, ai fost un jucator slab, esti un jucator slab ce te ascunzi mereu in spatele altora, asta e si motivul pt care ai ajuns sa furi locul 1 ca esti departe de el, iar ca om, esti un las, un hot, un joker ...un exemplu major de "fail" in viata, o persona ce nu o sa aduca niciodata "plus valoare" societatii.
ca te-am implorat sa ma iei in trib, ba esti un ipocrit mincinos, esti fix genul de om de care imi este scarba, coloana vertebrala nu ai..... si ca sa citez asa pe cineva...pareai simpatic in agitatia ta de la pastile....dar cu toate asta si o rama pare simpatica in agitatia ei din carlig,
ai ajuns sa faci multiconturi cu numele altor jucatori vechi, gen pe ultimul server exista un Black, existe un doctor love, exista o m1runa......ba esti jalnic
cand eu jucam erai doar de umplutura, a trebuit sa atac eu cu delmut sa iti curat provincia ca nu ai fost capabil, tabelul folosit de tine pt atacuri si sa iti dai seama cam unde ataca aia rosii, a fost facut de mine....strategia de atac cu trebuchete, tot eu am insistat sa fie folosita, tu doar esti ala cu copy/paste. am jucat cateva servere cu tine si singurul lucru de care esti capabil e sa plangi ca vrei deff, sa iti blindezi toate satele si apoi daca se nimereste, sa pui raportul si sa zici: "ce bun am fost l-am ghicit pe asta si uite ce l-am fript"
am dat stergere cont ca cineva mi-a adus aminte ca avem principii si am hotarat ca nu mai trebuie sa imi calc in picioare principiile pt un rahat de joc, iar printre princiipiile mele se gasesc unele de genul: sa nu fur, sa nu am treaba cu drogati..... etc. daca restul persoanelor te-au considera simpatic in prostia ta, eu unul nu sunt genul sa accept ipocrizia unui drogat.
hai mai fura putin, mai baga 10 conturi pe harta si mai castiga un server, o sa te simti mai bine, o sa consideri ca ai realizat si tu ceva in viata asta de rahat ce o duci

)
esti consitent ca pot sa pun poze aici si sa aduc probe la tot ce am spus? sau iar vezi unicorni roz si te consider mare jucator.
ca nu ma complic sa fac asta se datoreaza doar faptului ca sunt persoane dragi ce au jucat acolo si au garantat pt tine si m-au rugat sa te accept, ele merita respect. si le-as incalca intimitatea punand poze ce ar clarifica destul de bine situatia de rahat in care esti, dar nu iti forta norocul
asa ca spor si tie! poate in viitor iti creste si tie coloana vertebrala si o sa ajungi sa faci ceva cu viata aia a ta