Update: Versiunea 1.97 & 1.98

Alizeea

Campion

Update

Versiunea 1.97 & 1.98

Salutări, Războinici Tribali!​

În ultimul an, am lucrat la mai multe îmbunătățiri, am lansat multe caracteristici solicitate de comunitățile noastre și multe erori au fost remediate. Săptămânal, am lansat câteva îmbunătățiri. Per total, au fost îndeplinite peste 300 de sarcini, unele mari și altele mici. Iată cele mai vizibile modificări și remedieri de erori:

Caracteristici noi

• Instrument pentru afronturi: cu această funcție, puteți raporta mesajele jucătorului, textele de profil, numele satelor și textele de profil ale tribului. Gata cu ticketele de asistență sau capturile de ecran, trebuie doar să utilizați butonul de raport din partea de jos a ecranului de mesaje, iar pentru textele de profil și numele satelor, trebuie să utilizați semnul exclamării din dreapta fiecărui câmp. Această nouă opțiune de raportare este disponibilă în browser și aplicații.
    affront.png
  • Ștergerea contului: Acum puteți șterge un cont de pe o lume de joc. Accesați Setări> Cont> Ștergeți contul, utilizați parola contului și contul de joc va fi șters după 5 zile. Din motive de securitate, nu puteți solicita ștergerea contului dacă adresa de e-mail și/sau parola au fost modificate în ultimele 5 zile. În perioada de 5 zile anterioară ștergerii, fiecare conectare la cont va afișa un ecran care vă va informa despre ștergerea viitoare. Puteți anula ștergerea oricând, în perioada de 5 zile. După ce a fost declanșată ștergerea contului, co-jucătorii vor vedea același ecran de informații ori de câte ori încearcă să se conecteze la cont prin mecanismul de co-jucător, dar nu pot anula procesul de ștergere. Rețineți că ștergerea contului este permanentă și nu poate fi oprită sau anulată de echipa de asistență.

delete-1.png
  • Misiunile: această caracteristică va fi disponibilă, în curând, pe serverul beta. În viitorul apropiat, veți putea vedea misiuni specifice care apar pe partea dreaptă pentru a realiza și câștiga premii sau chiar puncte de victorie!

m1.png
    m2.png
  • Modificatori de evenimente: Acest lucru a fost testat anterior pe versiunea beta și se întoarce pentru un test final. Acum putem avea zile cu recrutare mai rapidă sau recuperare mai rapidă a loialității! Dar asta nu este tot, recrutare mai mare și/sau viteze de construcție, resurse mai rapide.

effects.png
  • Limita de membri în trib: De foarte mult timp, a fost dorința noastră și a comunităților, de a avea triburi mai mici. Suntem foarte bucuroși, să anunțăm, că de acum încolo avem 3 modele și încă intenționăm să ajustăm acest lucru în continuare.

Level
    Model A
    Model B
    Model C
    Level 0
    20​
    20​
    20​
    Level 1
    25​
    35​
    25​
    Level 2
    30​
    45​
    30​
    Level 3
    40​
    50​
    35​
    Level 4
    50​
    55​
    40​
    Level 5
    65​
    65​
    45​
    Level 6
    80​
    70​
    50​
    Level 7
    100​
    80​
    55​
    Level 8
    120​
    85​
    60​
    Level 9
    160​
    95​
    65​
    Level 10
    200​
    100​
    70​

• Datele lumii API: acest lucru este încă în faza incipientă. Ne așteptăm, în următoarele săptămân,i să vedem deja progrese interesante din partea proiectelor comunității terțe. În viitor, vom pune acest lucru la dispoziția mai multor parteneri.​
  • Anti bot și măsuri: în ultimul an, am avut multe probleme și întârzieri în dezvoltarea noastră, precum și probleme cu stabilitatea serverului din cauza roboților. Am pus la punct numeroase remedieri de performanță pentru a preveni supraîncărcarea jocului de roboți și scripturi. În același timp, ne-am alocat timp pentru a pune în aplicare un nou sistem pentru a face față acestor instrumente ilegale, o nouă formă de interdicție, în care comenzile conturilor și comenzile de construcție vor duce întotdeauna la pierderea de trupe și resurse. Durata acestei noi interdicții este variabilă între 3 și 90 de zile, în funcție de gravitatea infracțiunii și de numărul pedepselor anterioare din acest motiv. În cele mai severe cazuri vom aplica, în continuare, o interdicție permanentă.​
  • Tutorial pentru mobil: acum este posibil să săriți peste tutorialul de pe mobil atingând rapid de mai multe ori ecranul.​
  • Ora: Am adăugat posibilitatea ca jucătorii să aleagă folosind ora locală a dispozitivelor sau ora serverului.​

Îmbunătățiri

• Lansările lumilor de joc: Lansările lumilor de joc sunt automatizate acum, cu această schimbare, ne putem întoarce pentru a remedia unele erori din procesul de lansare cum ar fi resetarea chat-ului și remedierea numelui lumii în notificări.​
  • Serverul Beta: am făcut destul de mult refactorizarea pe serverul beta pentru a permite mai multe posibilități de testare și pentru a vă oferi posibilitatea de a juca acolo pe iOS în această versiune viitoare!​
  • Focalizarea satului: schimbăm fluxul din sat concentrându-ne când schimbăm satele folosind săgeata, pentru a preveni „răul de mișcare”. În cazul în care nu doriți să focalizați automat, îl puteți dezactiva din Setări> Joc> Schimbați focalizarea satului pe schimbarea acestuia.​
  • Gwendoline: De asemenea, am introdus noi skin-uri pentru jocul Gwendolinei!​
  • Standarde pentru mobil: Ne actualizăm codul de bază și bibliotecile din aplicațiile mobile la cele mai noi standarde din industrie.​
  • Biblioteci de motoare : multe, multe actualizări și remedieri de stabilitate.​
  • Forum: Toate conturile forumului sunt acum conectate la un cont de joc și nu există date personale (cum ar fi adresa de e-mail) acum stocate în forum.​
  • Presetări: a fost adăugat un avertisment pentru când nu sunt suficiente trupe.​
  • Ultimul raport: refactorizare internă completă pentru stabilitate și performanță.​
  • Timp: funcții sincronizate permanent pe toate platformele.​
  • Tutorial pentru mobil poate fi omis atingând de mai multe ori pe ecran.​

iOS

• iOS ATT, am introdus aplicația ATT (Apple Tracking Transparency) în versiunea iOS. O fereastră pop-up este afișată după tutorial pentru utilizatorii noi.​
  • Mai multe implementări de la versiunea browserului la iOS, cum ar fi ultimul raport, regulile prestabilite, unificarea timpului, ștergerea contului, printre altele.​

Android

Ori de câte ori un Paladin a fost selectat pentru a însoți trupele de sprijin, timpul de călătorie a fost afișat greșit înainte de a trimite comanda, dar a fost afiat corect după ce ați trimis comanda. Acest lucru a fost fixat, iar timpul de călătorie este același înainte și după trimiterea comenzii.
  • Realizările Google Play au fost eliminate din fila Realizări.​
  • Mai multe implementări de la versiunea browserului la Android, cum ar fi ultimul raport, regulile prestabilite, unificarea timpului, ștergerea contului, printre altele.​

Erori rezolvate

• S-au rezolvat multe probleme legate de marcajele de timp atât în versiunile de browser, cât și în versiunile mobile și le-am unificat pe toate la aceleași valori.​
  • S-au rezolvat problemele de substituent la notificările din lumea nouă.​
  • Au fost rezolvate câteva probleme minore cu ultimul raport pe ecranul cu informații despre sat.​
  • Ori de câte ori un Nobil și Maestru al Prăzii au fost incluși într-o presetare, timpul de rulare afișat al comenzii a fost greșit. Acest lucru a fost remediat.​
  • Mai multe traduceri au fost corectate.​
  • S-au remediat unele probleme legate de co-jucători și conturi șterse.​
  • Am blocat posibilitatea de a trimite atacuri fără trupe.​
  • Sincronizare îmbunătățită a lucrărilor din depozitul de resurse pe Android.​
  • S-a fixat lista satelor în donația în masă, acum toate satele ar trebui să fie vizibile.​
  • S-a rezolvat problema legată de eliminarea membrilor tribului, atunci când era blocată de relațiile de co-play.​
  • S-a adăugat posibilitatea de a alege numele contului atunci când glisați tutorialul pe mobil.​
  • Posibilitate blocată de a trimite atacuri multiple în timpul fazei tutoriale.​
  • Resetarea lumii acum șterge, de asemenea, istoricul chaturilor din faza de testare.​
  • Împiedicarea misiunilor și modificatorilor de evenimente să încalce tutorialul.​
  • Multe remedieri de erori la ultima funcție de raportare.​
  • S-a remediat problema care împiedica utilizatorul Android să deschidă meniul tribului.​
  • S-a rezolvat o problemă care bloca tutorialul pe Android.​
  • S-au adăugat imagini lipsă în aplicația Android.​
  • Am rezolvat câteva probleme de navigare pe Chrome.​
  • Caracteristici îmbunătățite de completare automată și paginare.​
  • Paladinul nu mai poate fi selectat alături de Tactician.​
  • Câteva probleme grafice au fost rezolvate pe toate platformele.​
  • Mai multe traduceri au fost corectate pe toate platformele.​

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și erorile raportate. Așteptăm părerile și impresiile voastre, aici.

Cu sinceritate,
Echipa Tribal Wars 2

Sus